Meer Egypte Blog


Goed verzekerd naar Egypte


Egypte is een prachtig vakantieland. Ten tijde van de Arabische lente is het een poosje wat rustiger geweest, maar gelukkig trekt het toerisme weer aan. Dat is fijn, want het zou zonde zijn om Egypte links te laten liggen. Er zijn namelijk zoveel prachtige dingen te zien en te doen in dit eeuwenoude land! Maak de mooiste duiken in de koraalriffen van de Rode Zee, bezoek de piramides, ga mee op een Nijlcruise en neem een kijkje in het bruisende Caïro.

Goed verzekerd naar Egypte
Het is slim om voor iedere vakantie een passende reisverzekering af te sluiten. Met deze korting op Inshared-verzekering doe je dat voordelig bij een grote reismaatschappij. Voor een laag bedrag ben je verzekerd voor de hulp die je nodig hebt op reis. Dat geeft een gerust gevoel, als je aan het strand ligt. Toch zijn er nog steeds mensen die onverzekerd op vakantie gaan. Niet zo slim, want er kan best wel eens iets mis gaan.


Duiken in Egypteegypte duiken
Misschien wil je wel een duik maken, maar heb je je eigen duikpak niet mee. Geen probleem, een pak en een fles perslucht zijn zo gehuurd. Maar wat nu als je met je pak blijft hangen aan een scherpe steen? Of als je per ongeluk een belangrijk onderdeel van de persluchtfles kapot maakt? Dan betekent dat meestal dat je zelf op moet draaien voor de schade. Dan is het prettig om een reisverzekering te hebben, die deze schade vergoed.

Water uit een fles
Water uit de kraan, onverpakt ijs en salades: je kunt het in Egypte beter mijden om buikloop te voorkomen. Word je toch ziek, dan kan dat vervelende gevolgen hebben. De combinatie van diarree en hoge temperaturen zorgt er namelijk voor dat je snel uitdroogt. Soms is er dan een infuus nodig om je er weer bovenop te krijgen. Een reisverzekering vergoedt de medische kosten die je maakt in het buitenland, een geruststellend idee.
eten in egypte salade
Egypte is dus een prachtig vakantieland, maar net als bij andere buitenlandse vakanties is een reisverzekering geen overbodige luxe. Zeker niet als je naar landen gaat waar het risico dat je ziek wordt groter is dan op de camping op de hoek en/of waar je avontuurlijke sporten gaat beoefenen.

#reisverzekering#egypte#nijlcruise#duikvakantie

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 09 Feb 2013

Meedoen?