Meer Egypte Blog


Vakantie in Hurghada


Een vakantie Hurghada staat garant voor een paar heerlijke dagen. Waan je in een echt sprookje als je hier bent. Geniet van de mooie stranden, het helder blauwe water en zie de wonderschone koraalriffen als je aan het duiken bent. Het is hier echt genieten. In Hurghada en in andere plaatsen in Egypte worden ieder jaar veel all inclusive Egypte vakanties gevierd.

Vakantie in Hurghadahurghada
Hurghada ligt in het oosten van Egypte. Deze badplaats is erg populair onder toeristen. Hurghada ligt aan de Rode Zee en is een ideale plaats om te genieten van een echte zon, zee en strand vakantie. De kuststrook die langs Hurghada loopt is ongeveer 30 kilometer lang. Vele hotels hebben een eigen privé strand. Dit is dan ook mogelijk, omdat de kuststrook zo lang is. Egypte staat bekend om haar vele mooie stranden en dit is in Hurghada ook het geval. Het strand van Sahl Hasheesh wordt omschreven als een paradijs. Dit strand is 12 kilometer lang en hier ligt veel wit zand wat het echte bounty gevoel geeft.

Soma Bay en van Safagazijn
De stranden van Soma Bay en van Safagazijn ook de moeite waard om te bezoeken. Een andere aanrader is het eiland Tobia Island. Dit eiland kan bezocht worden met de boot die een aantal keren per dag naar dit eiland vaart. Het klimaat dat Hurghada heeft past hier perfect bij. Hurghada heeft namelijk net zoals heel Egypte een woestijnklimaat. De zomers zijn warm, maar niet te warm en de winters zijn mild.

Bezienswaardigheden Hurghadahurghada El Gouna
Niet alleen in andere delen van Egypte, maar ook in Hurghada zin een aantal bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bekijken tijdens de vakantie Hurghada. Sorna Bay is een aangelegde badplaats waar een internationale golfbaan te vinden is om te gaan golfen. Een bezoek aan El Gouna is ook de moeite waard.

El Gouna
El Gouna is een aangelegde luxe stad, die ook wel met Venetië vergeleken wordt. Ook worden er vele tochten georganiseerd naar andere steden in Egypte om onder andere tempels en piramides te bezoeken. Boek een vakantie Hurghada en ontdek deze sprookjesachtige stad.

#vakantie#hurghada#egypte#el gouna#Safagazijn

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 29 Mar 2013

Meedoen?